Петък, 30 Септември 2022
28
дек
58
 

Спешно се търсят педиатри за МБАЛ-Смолян

Заради драматичната липса на кадри през януари в графика с дежурства на детското отделение ще се включи и д-р Даниела Дариткова

Четвъртък, 28 Декември 2017 | 12:41:35
58

Поради драматичен дефицит на кадри Детско отделение в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ АД – Смолян, е изправено пред опасността да затвори врати, съобщи председателят на парламентарната здравна комисия и лекар в Смолян д-р Даниела Дариткова

Поради драматичен дефицит на кадри Детско отделение в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ АД – Смолян, е изправено пред опасността да затвори врати, съобщи председателят на парламентарната здравна комисия и лекар в Смолян д-р Даниела Дариткова в социалната мрежа. Тежки заболявания и пенсиониране на лекари са довели до невъзможност да се покрие месечният график от останалите двама педиатри.

„Ръководството на лечебното заведение гарантира добро заплащане, независимо от ниското остойностяване на педиатричните пътеки. Областната болница е в стабилно финансово състояние и ще осигури добро конкурентно възнаграждение, защото отговорността да се запази детското здравеопазване е много по-голяма от финансовите съображения. Отделението е ремонтирано, добре обезпечено и оборудвано, с чудесни условия, с възможности за добра грижа“, пише д-р Дариткова.

„Съобщавам всичко това със загриженост и отправям горещ призив към колегите педиатри да се включат със своя капацитет за съхраняване на детското здравеопазване в Смолян. Бъдейки съпричастна към тежкото изпитание, през януари месец на 2018 г. и аз ще се включа в графика на отделението, за да се справим заедно с първоначалното предизвикателство. Болницата се нуждае от работещи педиатри, които да покрият трайно нуждата от специалисти“, допълва още тя.  

По думите на д-р Дариткова проблемът е драматичен и спешен, още повече, че в зимния период заболеваемостта винаги е по-висока. Коментари по темата

Правила на форума за коментари
h683

DAVINA CLAIRE 21.09.2022 01:10:31

Имате ли нужда от бърз заем от 24 до 48 часа? Ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да кандидатствате за заем при нас в Novelty Finance по имейл чрез: noveltyfinances @ gmail.com ИЛИ WhatsApp Чрез: +447915601531. NOVELTY FINANCE предоставя финансови решения. Ние предлагаме всички видове кредитни услуги (личен кредит, бизнес кредит и много други). Ние също така предлагаме гъвкави и множество опции за заем, включително обезпечени и необезпечени заеми, дългосрочни и краткосрочни заеми, които са съобразени с вашите финансови нужди. ✓ Лесно одобрение ✓ Гъвкав срок на погасяване 6 - 360 месеца ✓ Много удобно - Можете да кандидатствате за заем на удобно за вас място и време. ✓ Незабавен достъп до вашите средства след одобрение. ✓ Субсидиран лихвен процент (3% годишно) ✓ Няма да бъдете бързани да върнете заема, ще ви бъде дадено време да започнете изплащането на заема. ✓ Без скрити такси ✓ Ще бъдете напътствани през целия процес Как да кандидатствам: Кандидатстването за кредит при нас е бързо и лесно! Изпратете ни вашето искане за заем чрез; Имейл: {{ noveltyfinances @ gmail.com }} Обадете се или ни пишете на WhatsApp чрез: +447915601531. Прилагат се правила и условия.

Предложение за бързо финансиране за 24 часа ( brice.landry.ltd.corp@gmail.com ) 20.09.2022 02:05:50

Имате нужда от заем за закупуване на къща, кола или финансиране на различни дейности или проекти, изпратете ни имейл. Заявката се обработва бързо, а парите се превеждат по вашата банкова сметка след 24 часа. Имйл: brice.landry.ltd.corp @ gmail.com

Предложение за бързо финансиране за 24 часа ( brice.landry.ltd.corp@gmail.com ) 20.09.2022 02:03:58

Имате нужда от заем за закупуване на къща, кола или финансиране на различни дейности или проекти, изпратете ни имейл. Заявката се обработва бързо, а парите се превеждат по вашата банкова сметка след 24 часа. Имйл: brice.landry.ltd.corp @ gmail.com

Endre 02.06.2022 03:47:37

Имате ли нужда от финансова помощ от какъвто и да е вид? Лични заеми? Бизнес заеми? Ипотечни кредити? Фирмени заеми? Земеделско и проектно финансиране? Даваме заеми при 2% лихва! За връзка: (dakany.endre @ gmail.com)

Richard 14.05.2022 05:44:10

Търсите бизнес заем? личен заем, жилищен заем, заем за кола, студентски заем, заем за консолидиране на дълга, необезпечен заем, заем за рисков капитал с лихва от 2%, Заинтересованите кандидати трябва да се свържат с нас чрез имейл: (richardcosmos5 @ gmail.com) Спешна оферта за заем.

Richard 14.05.2022 05:43:23

Имате ли нужда от кредит? лични заеми? бизнес заеми? ипотеки? земеделско и проектно финансиране? даваме всякакви заеми с 2% лихва! Имейл за връзка; (richardcosmos5 @ gmail.com) Спешна оферта за заем.

Max Bent 04.03.2022 18:11:12

Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си, или имате нужда от заем за собствен капитал, за да подобрите бизнеса си? Били ли сте отхвърлени от банки и други финансови агенции? Имате ли нужда от консолидация на заем или ипотека? Не търсете повече, тъй като ние сме тук, за да превърнем всички ваши финансови проблеми в миналото. Свържете се с нас по имейл: oceanfmortgages @ gmail.com oceanfmortgages @ gmail.com Това е Ocean Finance Mortgages. Предлагаме заеми на заинтересованите с разумен лихвен процент от 2%. Диапазонът варира от 5 000,00 евро до максимум 100 000 000,00 евро.

Robert Loans 03.03.2022 15:05:33

Кандидатствайте за кредит при 2% лихва. Robert Loans Finance е тук, за да ви помогне във всеки финансов проблем, пред който сте изправени, той предлага всички видове заем, така че ако се интересувате от тази оферта за заем, моля свържете се с него на имейл: ( robert_loans12 @ yahoo.com ) със следните подробности. Неговият номер в WhatsApp: +14086140680 име: Необходима сума: Продължителност: страна: Цел на заема: Месечен приход: Телефонен номер:

DAVINA CLAIRE 02.03.2022 15:55:47

Здравейте дами и господа; Имате ли нужда от бърз заем в рамките на 24 до 48 часа? Ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да кандидатствате за заем с Novelty Finance. Казвам се Давина Клер, аз съм финансов служител и също така съм финансов консултант. Забелязах, че на много хора им е толкова трудно да получат заем от банки или други финансови институции поради висока лихва, недостатъчно обезпечение, съотношение дълг/доход, нисък кредитен рейтинг или други причини. Тук съм, за да препоръчам на всеки, който търси заем, да се свърже с Novelty Finance за заем при много нисък лихвен процент от 3%. Те са надеждна и надеждна кредитна компания и можете да работите с тях. Можете да се свържете с тях по имейл: noveltyfinances @ gmail.com ИЛИ да изпратите съобщение на WhatsApp чрез +447915601531 за повече информация. NOVELTY FINANCE предоставя решения за финансиране. Предлагат всички видове кредитни услуги (личен заем, бизнес заем и много други). Те предлагат гъвкави и множество опции за заем, включително обезпечени и необезпечени заеми, дългосрочни и краткосрочни заеми, които са съобразени с вашите финансови нужди. Какво получавате, когато кандидатствате с Novelty Finance: √ Незабавен достъп до вашите средства след одобрение. √ Конкурентни лихвени проценти (3% годишно) √ Гъвкави условия за погасяване √ Възможност за по-бързо изплащане на заема √ Лесно одобрение, ако имате нужда от допълнителни средства √ Няма да бързате да връщате заема, ще ви се даде време да започнете изплащането на заема. √ Без скрити такси Как да кандидатствам: Кандидатстването за кредит е бързо и лесно! Ако се интересувате от кандидатстване за заем с Novelty Finance и се нуждаете от повече информация относно офертата за заем, трябва да ИЗПРАТЕТЕ ИМЕЙЛ на (noveltyfinances @ gmail.com) ИЛИ да изпратите съобщение на WhatsApp чрез +447915601531 за повече информация и устни брифинги. Прилагат се правила и условия.

MARY MASON 10.12.2021 01:38:01

Кредитна компания Sky Wealth, ние предоставяме заеми с 0f 3% лихва. Добро утро господине/мамо. Ние сме частна компания и предлагаме заеми с ниски лихви, с размер на кредита, определен от 100 милиона комисионна по заема 1000 евро за развитие на бизнеса: предимство/конкурентоспособност на разширяването на бизнеса. Предлагаме разнообразие от заеми * Лични заеми (обезпечени и необезпечени) * Бизнес заеми (обезпечени и необезпечени) * Консолидационен заем Без предварителни такси Благодарим ви, че отделихте време да прочетете това съобщение. За повече информация и запитвания, моля, пишете ни днес skywealthloanfirm @ gmail.com skywealthloanfirm @ gmail.com skywealthloanfirm @ gmail.com Можете също да се свържете с нас чрез компанията г-жа Мери Мейсън.

Bent Max 23.11.2021 09:42:02

Здравейте дами и господа, имате ли нужда от финансова помощ? Аз съм Макс Бент. Аз съм кредитор, а също и финансов съветник. Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си, или имате нужда от заем за собствен капитал, за да разширите бизнеса си? Били ли сте отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидация на заем или ипотека? Не търсете повече, тъй като ние сме тук, за да превърнем всички ваши финансови проблеми в миналото. Свържете се с нас по имейл: oceanfmortgages @ gmail.com oceanfmortgages @ gmail.com Това са ипотеки на Ocean Finance. Предлагаме заеми при разумен лихвен процент от 2% на заинтересованите. Диапазонът варира от 5 000 00 евро до максимум 100 000 000 00 евро.

Bent Max 23.11.2021 09:42:01

Здравейте дами и господа, имате ли нужда от финансова помощ? Аз съм Макс Бент. Аз съм кредитор, а също и финансов съветник. Имате ли нужда от спешен заем, за да изчистите дълговете си, или имате нужда от заем за собствен капитал, за да разширите бизнеса си? Били ли сте отхвърлени от банки и други финансови институции? Имате ли нужда от консолидация на заем или ипотека? Не търсете повече, тъй като ние сме тук, за да превърнем всички ваши финансови проблеми в миналото. Свържете се с нас по имейл: oceanfmortgages @ gmail.com oceanfmortgages @ gmail.com Това са ипотеки на Ocean Finance. Предлагаме заеми при разумен лихвен процент от 2% на заинтересованите. Диапазонът варира от 5 000 00 евро до максимум 100 000 000 00 евро.

MARY MASON 15.11.2021 20:29:10

Фирма за заем Sky Wealth, ние даваме заеми с лихва 0f 3%. Добър ден господине / госпожо. Ние сме частна компания и предлагаме заеми при ниски лихви при определяне на размера на заема е между 100 милиона заем провизии от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: предимство/разширяване на бизнеса конкурентоспособност. (Номер на Whatsapp: +79652625435) Предлагаме разнообразни заеми * Лични заеми (обезпечени и необезпечени) * Бизнес заеми (обезпечени и необезпечени) * Консолидационен заем Без предварителни такси Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази обява. За повече информация и запитвания, изпратете ни имейл днес skywealthloanfirm @ gmail.com skywealthloanfirm @ gmail.com skywealthloanfirm @ gmail.com Можете също така да се свържете с нас чрез компанията г-жа Мери Мейсън.

MARY MASON 06.11.2021 02:35:38

Фирма за заем Sky Wealth, ние отпускаме заеми с лихва 0f 3%. Добър ден господине / госпожо. Ние сме частна компания и предлагаме заеми при ниски лихви при определяне на размера на заема е между 100 милиона заем провизии от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: предимство/разширяване на бизнеса конкурентоспособност. (Номер на Whatsapp: +79652625435) Предлагаме разнообразни заеми * Лични заеми (обезпечени и необезпечени) * Бизнес заеми (обезпечени и необезпечени) * Консолидационен заем Без предварителни такси Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази обява. За повече информация и запитвания, изпратете ни имейл днес skywealthloanfirm @ gmail.com skywealthloanfirm @ gmail.com skywealthloanfirm @ gmail.com Можете също така да се свържете с нас чрез компанията г-жа Мери Мейсън.

DAVINA CLAIRE 27.10.2021 13:29:31

Здравейте; Ако имате нужда от заем спешно, кандидатствайте за заем с Novelty Finance. Казвам се Давина Клер, аз съм главен финансов директор на Novelty Finance. Забелязах, че за физически лица и фирми е толкова трудно да получат заем от банки или други финансови институции. Моята компания (Novelty Finance) е тук, за да ви предостави и помогне със заема, от който се нуждаете. Можете да се свържете с нас по имейл: noveltyfinances@ gmail.com ИЛИ да изпратите съобщение на WhatsApp чрез +447915601531 Независимо дали искате да дадете тласък на начина си на живот или имате неочакван разход, заем от NOVELTY FINANCE е това, от което се нуждаете. NOVELTY FINANCE е гъвкав: можете да вземете заем до петнадесет милиона евро (€15 000 000,00) с подходящи периоди на погасяване до 30 години. Можете да кандидатствате както за обезпечен заем, така и за необезпечен заем. Ние предлагаме широка гама от лични заеми, бизнес заеми, жилищни заеми и заеми за консолидиране на дълга, които могат да бъдат адаптирани да отговарят на вашите променящи се нужди и обстоятелства при много нисък лихвен процент. Какво получавате, когато кандидатствате с Novelty Finance: √ Незабавен достъп до вашите средства след одобрение. √ Конкурентни лихвени проценти (3% на година) √ Гъвкави условия за погасяване √ Възможност за по-бързо изплащане на заема √ Лесно одобрение, ако имате нужда от допълнителни средства √ Няма да бързате да връщате заема, ще ви се даде време да започнете изплащането на заема. √ Без скрити такси Как да кандидатствам: Кандидатстването за кредит е бързо и лесно! Фирми или физически лица, които се интересуват от кандидатстване за заем с Novelty Finance и изискват повече информация относно офертата за заем, трябва да ИЗПРАЩАТ ИМЕЙЛ на (noveltyfinances@ gmail.com) ИЛИ да изпратят съобщение на WhatsApp чрез +447915601531 за повече информация и устни брифинги. Прилагат се правилата и условията.

SUSAN BENSON 01.10.2021 02:25:28

Здравейте дами и господа, имате нужда от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм кредитор, а също и финансов консултант. Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? Ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове кредитни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. За повече информация ни пишете по имейл: (sunshinefinancialgroupinc@ gmail.com) или ми изпратете съобщение директно в WhatsApp чрез: +447903159998 и получете отговор в един миг. Ние сме цялостна компания за финансови услуги и се ангажираме да ви помогнем да изпълните всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най -ефективния и бърз начин. Ето някои причини, поради които трябва да се свържете с нас за заем; * Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде. * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да вземете назаем. * Бързо директно финансиране - Вземете заема си в рамките на 24 часа след одобрението. * Гъвкав лихвен процент - Достъпен лихвен процент от 3%. * Високи проценти на одобрение - Имате 99,9% шанс да получите заема * Гъвкаво погасяване - Вие трябва да изберете Датата на погасяване, седмично, месечно или годишно за продължителност 1-30 години. * Просто онлайн приложение. * Персонализирано ръководство и опит. * Без скрити такси Не губете възможност поради липса на финанси. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем с кредит, защото сме помогнали на много хора и организации, които са изправени пред финансови затруднения по целия свят За повече информация относно нашата оферта за заем, моля, изпратете ни вашето искане за заем чрез Имейл: sunshinefinancialgroupinc @gmail.com WhatsApp/Telegram: +447903159998 Посредниците/консултантите/брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. В пълно доверие ще работим заедно в полза на всички участващи страни.

MARY MASON 29.09.2021 14:55:04

Фирма Sky Wealth, ние отпускаме заеми при лихва 0f 3%. Добър ден, госпожо / госпожо. Ние сме частна компания и предлагаме заеми с ниски лихвени проценти при определяне на размера на заема между 100 милиона кредитни провизии от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: конкурентноспособност на ръба / разширяване на бизнеса. (Номер на Whatsapp: +79652625435) Предлагаме разнообразни заеми * Лични заеми (обезпечени и необезпечени) * Бизнес заеми (обезпечени и необезпечени) * Заем за консолидация Без предварителни такси Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама. За повече информация и запитвания, изпратете ни имейл днес skywealthloanfirm @ gmail.com skywealthloanfirm @ gmail.com skywealthloanfirm @ gmail.com Госпожа Мери Мейсън.

MARY MASON 12.09.2021 12:31:58

Фирма Sky Wealth, ние отпускаме заеми с лихва 0f 3%. Добър ден, госпожо / госпожо. Ние сме частна компания и предлагаме заеми с ниски лихвени проценти при определяне на размера на заема между 100 милиона кредитни провизии от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: конкурентноспособност на ръба / разширяване на бизнеса. (Номер на Whatsapp: +79652625435) Предлагаме разнообразни заеми * Лични заеми (обезпечени и необезпечени) * Бизнес заеми (обезпечени и необезпечени) * Заем за консолидация Без предварителни такси Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама. За повече информация и запитвания, изпратете ни имейл днес skywealthloanfirm @ gmail.com skywealthloanfirm @ gmail.com skywealthloanfirm @ gmail.com Можете също така да се свържете с нас чрез компанията Госпожа Мери Мейсън.

MARY MASON 10.09.2021 08:17:29

Фирма Sky Wealth, ние отпускаме заеми с лихва 0f 3%. Добър ден, госпожо / госпожо. Ние сме частна компания и предлагаме заеми с ниски лихвени проценти при определяне на размера на заема между 100 милиона кредитни провизии от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: конкурентноспособност на ръба / разширяване на бизнеса. (Номер на Whatsapp: +79652625435) Предлагаме разнообразни заеми * Лични заеми (обезпечени и необезпечени) * Бизнес заеми (обезпечени и необезпечени) * Заем за консолидация Без предварителни такси Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама. За повече информация и запитвания, изпратете ни имейл днес skywealthloanfirm @ gmail.com skywealthloanfirm @ gmail.com skywealthloanfirm @ gmail.com Можете също така да се свържете с нас чрез компанията Госпожа Мери Мейсън.

MARY MASON 05.09.2021 01:24:18

Фирма Sky Wealth, ние отпускаме заеми с лихва 0f 3%. Добър ден, госпожо / госпожо. Ние сме частна компания и предлагаме заеми с ниски лихвени проценти при определяне на размера на заема между 100 милиона кредитни провизии от 1000 евро заем за развитие на бизнеса: конкурентноспособност на ръба / разширяване на бизнеса. (Номер на Whatsapp: +79652625435) Предлагаме разнообразни заеми * Лични заеми (обезпечени и необезпечени) * Бизнес заеми (обезпечени и необезпечени) * Заем за консолидация Без предварителни такси Благодарим ви, че отделихте време да прочетете тази реклама. За повече информация и запитвания, изпратете ни имейл днес skywealthloanfirm @ gmail.com skywealthloanfirm @ gmail.com skywealthloanfirm @ gmail.com Можете също така да се свържете с нас чрез компанията Госпожа Мери Мейсън.

LANLAZAR MARCUS 14.07.2021 15:23:38

Здравейте, Имате ли нужда от спешен заем, за да разрешите финансовите си нужди? Ние предлагаме заеми от 2 000,00 до 100 000 000,00, ние сме надеждни, мощни, бързи и динамични, без кредитна проверка и предлагаме 100% гаранция за чуждестранни заеми през периода на този трансфер. Също така издадохме заем във всички валути с лихва от 3% за всички заеми .... Ако се интересувате, върнете се при нас чрез имейл адреса на компанията Този имейл: Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез: zekoceanfinance1 @ gmail.com zekoceanfinance @ gmail.com За разбирането, Г-н Lanlazar Marcus zekoceanfinance @ gmail.com zekoceanfinance1 @ gmail.com

Дерек Дъглас 05.06.2020 16:28:34

Здравейте Имате ли нужда от заем или сте отхвърлили банката си преди това, това е възможността, която сте търсили. Ние предлагаме както търговски заем, бизнес заем, студентски заем или всеки заем по ваш избор при 3% лихва. Заинтересованите лица трябва да се свържат с нас на адрес Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез: Имейл: easyloanfirm20 @ gmail . com WhatsApp: +19179797509 С Най-Добри Пожелания, Дерек Дъглас easyloanfirm20 @ gmail . com WhatsApp: +19179797509

Derek Douglas 14.05.2020 02:16:04

Здравейте, Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен кредит за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много. Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас със заявката си за заем. Тази оферта е за сериозни хора. Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез: Имейл: easyloanfirm2020 @ gmail . com easyloanfirm2020 @ gmail . com easyloanfirm2020 @ gmail . com Сертифицирани сме, надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен. С Най-Добри Пожелания, Дерек Дъглас easyloanfirm2020 @ gmail . com easyloanfirm2020 @ gmail . com easyloanfirm2020 @ gmail . com

DEREK DOUGLAS 14.05.2020 02:15:07

Здравейте, Имате ли нужда от удобен заем за вашето удовлетворение? Ние предлагаме достъпен 3% лихвен кредит за местни и международни кредитополучатели. Ние сме сертифицирани, надеждни, надеждни, ефективни, бързи и динамични и работим заедно. ние даваме дългосрочен заем от 2 до 50 години най-много. Имате ли нужда от директен, лесен и достъпен заем, за да платите за дълга, да започнете бизнес или по някаква друга причина? Ако е така, моля, свържете се с нас със заявката си за заем. Тази оферта е за сериозни хора. Моля, свържете се с нас, ако се интересувате, чрез: Имейл: easyloanfirm2020 @ gmail . com                easyloanfirm2020 @ gmail . com               easyloanfirm2020 @ gmail . com Сертифицирани сме, надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен. С Най-Добри Пожелания, Дерек Дъглас easyloanfirm2020 @ gmail . com easyloanfirm2020 @ gmail . com easyloanfirm2020 @ gmail . com

mr scott 12.06.2019 22:08:00

Добър ден, Имате ли някакви финансови затруднения? Имате ли нужда от заем за изчистване на вашия дълг? Ще увеличите финансите си? Вие сте бизнесмен, който желае да разшири компанията си. Окуражава се да се свържете с истинския герой, доверие и ефективно кредитиране на заема. Аз съм известен както от отделните лица, така и от правителството за нашата голяма ефективност. УСЛУГИТЕ ВКЛЮЧВА: * Лични заеми * Бизнес кредити * Възстановяване * Клиентски заеми * Авто кредити и др. Изпратете ни имейл на адрес: accessloanfirm2030 @ gmail.com Whatapp: +79265038734 Ние сме сертифицирани, надеждна, надеждна, ефективна, бърза и динамична. На Ваше разположение, Г-н Скот Изпратете ни имейл на адрес: accessloanfirm2030 @ gmail.com

Г-н Дерек Дъглас 19.05.2019 10:26:30

Добър ден, Имате ли някакви финансови затруднения? Имате ли нужда от заем, за да изчистите дълговете си? Ще увеличите финансите си? Вие сте бизнес човек, който иска да разшири своята компания. Съветваме ви да се свържете с истинския герой, доверието и ефективната кредитна фирма за кредит. Аз съм признат и от отделните лица, и от правителството за нашата голяма ефективност. Моля, върнете се при нас, ако проявявате интерес, чрез Имейл: easyloanfirm2020 @ gmail.com WhatsApp: +17042282247 Ние сме сертифицирани, надежден, надежден, ефективен, бърз и динамичен. За разбирането, Г-н Дерек Дъглас easyloanfirm2020 @ gmail.com

Fred more 16.04.2019 16:17:49

Имате ли нужда от спешен заем? Ние предоставяме заеми на заинтересовани лица, които искат добросъвестно да получат заем. Ние предлагаме широка гама от финансови услуги: търговско планиране, търговско и развойно финансиране, ипотеки и ипотеки, заеми за консолидация на дългове, бизнес кредити, частни заеми, студентски заеми, кредити с намалена ставка от 3%. Моля свържете се с нас за вашия обезпечен и необезпечен заем Заинтересованите кандидати трябва да се свържат с нас по електронна поща: fredmorefinance@gmail.com Контакт чрез WhatsApp: +919654763221 На Ваше разположение, Г-н FREDMORE

Pitt Rose 26.06.2018 01:45:05

Нуждаещите се родители? Разочарован ученик? иска да расте бизнес? авансово плащане на кола или къщи? Нуждаете се от пари за сметки? заплатата ще закъснее ли? получи ли снимката? Capital LLC в момента предлага заем на широката общественост @ нисък лихвен процент. Без обезпечение, без скрити обвинения. Свържете се с нас сега за повече информация. Поздрави Д-р Пит Роуз. Телефон за връзка: + 1 (612) 440-8794. Имейл: Pitt.Rose@aol.com. Девиз: Ние предлагаме най-бързите и надеждни финансови услуги.

peter 11.05.2018 19:17:04

Живея в Добрич и днес съм щастлива жена? Казах на себе си, че всеки заемодател, който би могъл да промени живота ми и този на семейството ми, ще насоча всеки човек, който търси заем от тях. Ако имате нужда от заем и сте 100% сигурен, че ще ви върне заема, моля, свържете се с тях и им кажете, че г-жа Шарън Кулидей Лин ви е посочила. E-MAIL ------ westlakefinancialservices02@hotmail.com WHATSAPP ------ +2348120111731 Благодаря и Бог да те благослови.

Патриот-майтапчия 01.01.2018 19:08:15

Честита Нова 2018, български лекари! Бъдете живи и здрави най-вече, и със здрави нерви! Ето как започва новата година в сайта Блиц.RU:"Мили хора дайте съвет какво да предприема. Случаят е следния:Тази вече ми се наложи да отида в спешен кабинет в Исул на ушен лекар за 5-годишната ми внучка. След близо 2-часово чакане и с плачещо от болка дете, влязохме в кабинета. Лекарят, д-р Илиев я прегледа. До тук всичко горе-долу нормално, но продължението ме вбеси. Цитирам думите: "Имате две възможности- да й направя една манипулация, която ще струва 30 лв. или да си вземете направление от личния лекар. Разбира се, че предпочетох манипулацията, защото направление мога да взема чак на 2 януари, а детето е с болки. Манипулацията беше да й се напълни ухото с разтвор и да се сложи след това едно кафяво лекарство, което мисля, че беше йодасепт. Лекарят прибра парите без никакъв документ. Мисля, че всички вие ще ме разберете, но искам да предприема някакви действия срещу този търговец, който нарича себе си лекар. Приемам всякакви съвети. Смятам, че трябва всички такива долни душички да си получат заслуженото." Поредната медийна повърня срещу български лекар, който си е свършил перфектно работата! Този преглед и манипулация в нормална държава биха имали цена поне 600 евро на 31-ви декември! Но у нас на бабата 15 евро и се видяли много! НИЩО ХУБАВО НЕ ЧАКАЙТЕ ОТ МЕДИЙНИТЕ ЧЕРВЕНО-КАФЯВИ ПОДЛОГИ НА МАФИЯТА (#КОЙ) И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА! КУФАРИТЕ, И КОЙТО МОЖЕ - ТЕРМИНАЛ-2! КОЙТО НЕ МОЖЕ - ГРИЖА ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ ЗА РОДИТЕЛИТЕ НИ! И ДАНО ДЕЦАТА НИ СЛУЧАТ НА ПОВЕЧЕ ЧОВЕШКО ЩАСТИЕ!

гост 29.12.2017 12:50:58

Колега,в нашият малък град двете амбулаторни педиатърки направиха всичко възможно децата да се записват при колеги ОПЛ ,които нямат опит с прегледи на деца.Родителите смятат/не правят разлика между ОПЛ и педиатър/,че личният лекар на детето е амбулаторния педиатър .Така заради безотчетност на МН за остри заболявания до 18г тези ОПЛ ,които работеха детско здравеопазване лека полека останаха без деца-пациенти!!!така амб. педиатри се превърнаха в скъпо платени ОПЛ.

Патриот-майтапчия 30.12.2017 10:01:20

И в колко "скъпо платени" ОПЛ са се превърнали? Пръскане на една задна броня, примерно, колко струва?

Гост 29.12.2017 10:48:41

Е нали педиатърките от РЗИ Смолян покриват графика на Детското отделение?!

знаещ 29.12.2017 10:21:17

Други са причините,да избягат лекарите от Детско отделение.

Гост 29.12.2017 09:29:27

Предлагам всички съветски възпитаници,които нямат легализирани дипломи по българските закони да бъдат мобилизирани за по 6 мес.да бачкат ангария в Смолян!

Патриот-майтапчия 29.12.2017 08:41:25

Ей сега тръгвам натам, вервайте!

Гост 28.12.2017 23:44:08

Нека позная - заради липса на лекари след 3-4 месеца Дърдориткова ще поеме и интензивното отделение

Гост 28.12.2017 23:28:56

И как се стигна дотук според теб, другарко?

Гост 28.12.2017 22:44:27

болница е в стабилно финансово състояние и ще осигури добро конкурентно възнаграждение, защото отговорността да се запази детското здравеопазване е много по-голяма от финансовите съображения. Отделението е ремонтирано, добре обезпечено и оборудвано, с чудесни условия, с възможности за добра грижа", сочи още д-р Дариткова. Тя отправя горещ призив към колегите й педиатри да се включат със своя капацитет за съхраняване на детското здравеопазване в Смолян. „Бъдейки съпричастна към тежкото изпитание, през януари месец на 2018 г. и аз ще се включа в графика на отделението, за да се справим заедно с първоначалното предизвикателство. Болницата се нуждае от работещи педиатри, които да покрият трайно нуждата от специалисти. Проблемът е драматичен и спешен, още повече, че сме в зимен период, в който винаги заболеваемостта е по-висока", допълва още депутатът и приканва заинтересованите й колеги да се свържат с изпълнителния директор на областната болница д-р Марин Даракчиев или да й пишат лично съобщение.

Гост 28.12.2017 22:38:01

Да им дадат безлихвен заем

лъзгав кат о`люв 28.12.2017 22:34:15

А РЗОК-Смолян какво ще каже по въпроса? Оффф, забравих, че в касата водеща е целесъобразността!

Гост 28.12.2017 21:49:29

Търсете баба си. Алоооо това ще е реалността следващите години - НИКОЙ НЯМА ДА ВИ РАБОТИ ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ за тоя дето духа .А съветската докторка Дърдориткова нека си дава дежурства. Тя нейната си практика не гледа ,ще давала дежурства -пози и героизации от наръчника на добрия герберокомуноид....

Компетентен 28.12.2017 19:42:01

Амбулаторен педиатър заработва по няколко бона месечно - от 2000 до 8000 . Това са средните цифри . В отделението дежурствата са тежки , работата много , отговорността колосална , обслужва се спешно отделение , и т.н. и пр. как с 1000 лв. някой ще бъде привлечен да я върши тази работа ? И В Бургас в областната боница е същото .

Гост 28.12.2017 21:57:12

Определено си дежурния мръсник в този сайт. Никакъв амбулаторен педиатър тук в кочината не може да стигне 8000 лева месечно.

Компетентен 28.12.2017 23:44:57

На теб ли да вярвам , или на това , което съм видял с очите си ? Не твърдя , че подобни доходи са типични за цялата страна , но за големите градове , та където 30-50 лева е частният преглед и доста родители плащат без хич да търсят направления ... Познавам лично кожен лекар и педиатър в Бургас , които не падат под 10 бона .

Eдин ОПЛ на 33 28.12.2017 22:44:43

Амбулаторният педиатър трябва да е доста загубен, че при тази безотчетност и безлимитност на направленията за деца до 18 г за остри състояние, да не си докара поне 5 хилки чисти месечно.

Eдин ОПЛ на 33 01.01.2018 23:53:06

Вашето твърдение, колега, означава само едно - колегите семейни лекари са си вършили перфектно работата и просто не е имало нужда от Вашите услуги в доболничната помощ на въпросния град. Освен ако не твърдите че смъртността сред местните дечурлига се е различавала рязко от средната за страната.

UK doctor 01.01.2018 15:36:21

Гостът по-долу е прав, че на много места педиатрите умират от глад защото GP-та не им дават направления. Такава беше и ситуацията при мене когато работих като амбулаторен педиатър в областен град преди да емигрирам през 2010.

Гост 29.12.2017 09:15:32

5-8 хилки са една нормална заплата в ИБП (доход). Обаче в БП трябва да е тройно повече,за да има лекари там. Като с това не искам да кажа да вземат от едните и да дадат на другите!

Гост 28.12.2017 23:36:50

Ами не знам.... . Аз пускам едно направление към педиатър на 5-6 месеца и то ако сами са си ходили някъде , не са си плащали и трябва да издам направление. Просто си преглеждам децата, имам достатъчно опит и ако трябва се консултирам с тесни педиатри -детски кардиолози, детски невролози и т.н , а не с общ педиатър. В моя район и доста други колеги правят така ,педиатрите умират гладни при нас. Ако претендираш да си с обща медицина е абсурдно да се раздават талони просто защото така е по-лесно. На запад личните лекари също си преглеждат пациентите , няма такова нещо -'не преглеждам деца' а и никой не може да с позволи толкова лесно тесен специалист и то след 3 месеца. Лошото е ,че на тъпата НЗОК не и пука кой се ангажира с тези прегледи и кой само раздава талони наляво и надясно ...

GP 28.12.2017 18:17:36

Да пуснат обяви в Германия , Великобритания ,Франция и Холандия. Щом плащат добре все ще се явят кандидати за конКурса.

Педиатър 01.01.2018 20:15:32

Специалността "обща медицина"Ви дава колега,обща представа за педиатрията. Нищо повече. Твърдението Ви посрещам с насмешка. Да Ви имам самочувствието. И да-Ако си знаещ и работещ педиатър можеш да изкарваш 8000 и без подаяния от такива като теб.

Един ОПЛ на 33 01.01.2018 23:49:56

Това беше тъпо. Какво общо има иронията на колегата с това което си написал?

Гост 28.12.2017 21:53:29

Ха-ха-ха ...!

Питам 28.12.2017 18:15:42

Значи можеш да си депутат, JP на разположение 24ч. и лекар-ординатор в ДО??? Обяснете ми го практически и юридически

Гост 28.12.2017 21:52:23

Обяснявам го практически -ЧИСТА ПОЗА ,ПРОПАГАНДА И АГИТАЦИЯ ОТ ЛЕНИНСКИ ТИП- тъкачката на 100 стана за социалистическото съревнование, А юридически естествено е незаконно отвсякъде

Гост 28.12.2017 15:24:40

Ами дайте им по 10 хил.лв заплати и ще се намерят! Ама за 800 лв и призиви дайте да дадем няма да стане! Сега в Смолян-скоро и в други градове,че и в София!

Гост 28.12.2017 15:18:10

До проблема доведе безумното изискване за нива на компетентност и мед. стандарти и изискванията за брой специалисти. Ти си пряк съучастник. Педиатричният институт в Ленинград е гаранция за всичко това. Сатрапизъм и действия на пожар. Лоша работа


Всичко за коронавируса
Още новини
Касата ще предложи договори за споделяне на риска с фармакомпаниите
29.09.2022 17:21:38 Невена Попова

Касата ще предложи договори за споделяне на риска с фармакомпаниите

„Експертите на НЗОК правят разчети, на базата на които може да се подготви предложение в бю ...

Безплатни прегледи за рак на гърдата в УМБАЛ „Света Марина“ - Варна през октомври
29.09.2022 17:13:20

Безплатни прегледи за рак на гърдата в УМБАЛ „Света Марина“ - Варна през октомври

За поредна година УМБАЛ „Света Марина“ - Варна се присъединява към инициативата за пр ...
Актуална тема
Без увеличение на цените на пътеките болници ще са на ръба на оцеляването
15.02.2022 13:19:48 Владимир Попов

Без увеличение на цените на пътеките болници ще са на ръба на оцеляването

С над 600 млн. лв. е увеличен бюджетът на Националната здравноосигурителна каса за 2022 година в ...

Нужна ли е промяна на търговския статут на болниците?
12.05.2021 15:14:28 Полина Тодорова

Нужна ли е промяна на търговския статут на болниците?

Със затихването на епидемията от COVID една друга ключова за здравния сектор тема отново бе поста ...

Нужна ли ни бе епидемия, за да оценим медиците си?
07.04.2021 17:13:52 Полина Тодорова

Нужна ли ни бе епидемия, за да оценим медиците си?

Изминалата една година беляза целия свят със знака на битката срещу Covid-19. След тези тежки мес ...

Въпроси и отговори за ваксините
24.02.2021 16:15:02 Полина Тодорова

Въпроси и отговори за ваксините

От дни в България е в ход масовата имунизация срещу COVID. След осигуряването на т. нар. зеле ...