Проф. Асен Балтов спечели конкурса за директор на "Пирогов"

Проф. Асен Балтов спечели конкурса за директор на "Пирогов"
zdrave.net
20
04
2017
zdrave.net

Проф. Асен Балтов е спечелил конкурса за директорското място в УМБАЛСМ „Пирогов”. Информацията бе потвърдена от пресцентъра на лечебното заведение за Zdrave.net.

Проф. Балтов е постигнал най-висок резултат от 5,90 от общо тримата кандидати за директорското място в спешната болницата. Самият конкурс бе проведен вчера, 19-ти април.

Припомняме, до смяна на ръководството на института се стигна, след като от поста директор бе отстранен проф. Стоян Миланов. Мотивите, които бяха посочени от принципала в лицето на Министерство на здравеопазването, бяха лоши финансови резултати на болницата и натрупани задължения. За временно изпълняващ длъжността бе назначен проф. Балтов, а по-късно бе насрочен и конкурс за поста.

Оценка


  Оценка 4 от 3 потребител(и)

Правила на форума за коментари

Коментари



  • Бай Ставри 20.04.2017 23:35

    В тази болница от години важи девиза: плащам си и работя......

  • Гост 20.04.2017 20:23

    Amin

  • честито на пироговци 20.04.2017 19:25

    След като реаниматорите си получиха заплатите без ДМС, скоро ще си хванат пътя и ще спре и оперативната дейност на болницата .Все пак сме в 21 век и без упойка никой не оперира.Гениалният директор без магистратура по здравен мениджмънт или управление на здравеопазването ,по съвети на другарката си в живота г-жа Чилова , ще обяви болницата в ликвидация.А ние помним "компетентната "царска депутатка и министърка на културата.